perjantai 9. syyskuuta 2016

KUULUMISIA

Anteeksi tämä pieni postaustauko ! Elokuun puolessavälissä minulla alkoi yksi kurssi joka kestää sen kaksi kuukautta. Olen tehnyt suurimmaksi osaksi tehtäviä, niin ei ole tullut tännekkään kirjoitettua...Tällä hetkellä olen sairaslomalla niin ajattelin tehdä postauksen :)

Jos nyt vaikka kertoisin miksi olen sairaslomalla, niin viime sunnuntaina olin ihan normaalisti sohvalla ja kävin hakemassa puhelimen pois laturista, sitten tulin takaisin sohvalle istuin vinottain meinasin nojata poikaystävääni. Tunsin heti että joku naksahti ja tajusin että polveni meni. Nousin heti pystyyn nopeasti ja se sattui aivan valtavasti. En muista kunnolla sen jälkeen tapahtumista, muutakuin että tuskastuneena seisoin/nojasin sohvaa vasten. Poikaystäväni soitti ambulanssin koska se ei tiennyt mitä hänen olisi pitänyt tehdä. Ambulanssilla kesti tulla vähän yli puoli tuntia. 
Lanssimiehet tuli ja saivat jotenkin polven paikoilleen ja yrittivät nostaa mut sohvalle, muta se sattu aivan kauheasti !! Sitten yritin itse mennä makuulleen, se ei tuntunut yhtään kivalta. Sain niiltä myös kipulääkkeitä. Loppu illan makasin sohvalla. Kaikki pieni liike ja nauru sattui ihan hirveästi jalkaan!! Sohvalta kun yritin päästä pois, niin se oli erittäin vaikeaa sattumisen takia. Poikaystäväni yritti taluttaa minut sänkyyn. 

Neljän aikaan aamulla heräsin kauheaan kipuun, polveni alla oli kaksi tyynyä helpottamassa, koska jalka ei voinut olla suorassa. Itku kurkussa yritin nukahtaa, mutta ei tullut unta kun sattui niin paljon. Kuuden aikoihin poikaystäväni heräsi ja toi minulle särkylääkettä. Sen jälkeen nukahdin ja heräsin myöhemmin päivällä. Pääsin itse jotenkin sängystä pois, se kyllä sattui aika paljon. Siitä menin suoraa sohvalle makaamaan. Vanhempani tuli hakemaan joskus viiden jälkeen. He tulivat molemmat koska auto piti saada sieltä pois, koska enhän pystynyt itse ajamaan. Kengän laittaminen jalkaan sattui hirveästi ja rappusissa sattui myös. Itku kurkussa menin autoon, kaikki kääntymiset ja töyssyt sattui ihan hirveästi !!! Lopulta pääsimme Seinäjoen terveyskeskuselle ja pääsin pyörätuolissa sinne. Odotin noin kolme tuntia että pääsen lääkärin vastaanotolle. Siellä pääsin makaamaan ja se koitteli väännellä jalkaani ja piikillä koitti  saada verta tulemaan, muttei sitä tullut. Röntgeniin pääsin, siellä ei näkynyt mitään murtumia. Lääkäri määräsi lepoa, kipulääkkeittä,kepit ja sairaslomaa.


Itse en tykkää tästä yhtään. Olen vain makoillut ja katsonut Netflixiä Pihallakin on hieno syksyinen ilma. Ihmiset lenkkeilee ja tapaa toisiaan kahviloissa. Juuri kun olin meinaamassa ostaa salikorttia niin pitää käydä näin. En pysty kyllä hetkeen lenkkeilemään tai tekemään mitään raskasta jaloilla.

Ainoa kuva jalasta pyörätuolissa
Ainiin, itselläni alkoi syyskuun alussa sokeriton syyskuu. Kahvissa en käytä enää sokeria. Yritin olla syömättä mitään hyvää, mutta silloin sunnuntaina repsahdin suklaapatukkaan ! Mutta yritän jatkaa ilman sokeria :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti